Veranderingen op komst!

Vanaf 1 januari 2018 verandert het aanbod wat fotoshoots betreft bij Michelle Hamstra Fotografie.

Ik ga me vanaf nu helemaal richten op kinderfotografie. Dat is wat ik het allerleukste vind om te doen!

Wat houdt dat in? Dat je voortaan bij me terecht kunt voor een buikshoot, newbornshoot, sittershoot (voor baby’s tussen 7-9 maanden die net kunnen zitten) en fotografie van kinderen tm 12 jaar (maximaal 5 kinderen). Dit alles kan op locatie of bij mij in de studio.

Wat houdt dit nog meer in? Dat ik niet meer bruiloften en familie’s of andere groepen fotografeer. Ik kan je natuurlijk doorverwijzen naar andere bekwame fotografen die dit wel aanbieden, mocht je dit willen.

Om 2018 alvast goed in te luiden heb ik een actie voor de maanden december en januari.

Je boekt nu je fotoshoot met 20% korting én ontvangt een miniboekje met 6 fotos van 10×10 cm gratis bij de shoot!

Ook leuk als kado(bon) voor 5 december of kerst!

Mail mij op foto@michellehamstra.nl om een afspraak te maken.

Hopelijk tot gauw!

 

PS: kijk links op de site, onder mijn logo, bij hoofdstukje PRIJZEN voor de kosten van de verschillende fotoshoots.

 

css.php